×

Kategórie

BIO Reďkovka

Reďkovky rozžiaria každý zeleninový šalát. Najčastejšie využitie majú v kuchyni, kde sú spracovávané prevažne v surovom stave, ale je možné ich tepelne spracovať do omáčok či polievok. Nie je možné ich dlho skladovať. Je dôležité spomenúť aj ich veľký obsah vitamínu C, kyseliny listovej a draslíka.

Čítaj viacShow less

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Objednávka bola vybavená rýchlo, maximálna spokojnosť
Pečať overené zákazníkmi

Gustáv S. 08.11.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchlosť vybavenia a dodávky.
Pečať overené zákazníkmi

Miloš S. 23.10.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle dodanid
Pečať overené zákazníkmi

Alexander T. 17.10.2024

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa