×

Kategórie

×

Rebarbora Red Champagne - Rheum Rhabarbarum - voľnokorenné sadeničky rebarbory - 1 ks

Rebarbora Red Champagne je listová zelenina plná vitamínov. Pôvodne pochádza z Ázie. Celkovo rastlina dorastá do výšky okolo 150 cm

Rebarbora sa dá pestovať po niekoľko rokov na jednom mieste. 

Vyznačuje sa červenými stopkami a lahodnou chuťou.

Čo to sú voľno-korenné sadenice?

Sadenice, ktoré sa nachádzajú vo vegetačnom kľude a nie sú vôbec napučané. Vzhľadom nie sú príliš atraktívne na prvý dojem. Sadenice je nutné pred výsadbou namočiť do vody.

Čítaj viacShow less
4,66 €
Nemáme na sklade
Odkaz:
2000610
Obľúbené
Popis

Výsadba:

Rebarbora je vytrvalá rastlina, ktorá má rada slnečné či polo-tienisté stanovisko.

Pôda by mala byť humózna, stredne ťažká, prekyprená.

Výsadbu robíme v marci alebo apríli.

Na úrodu čakáme i niekoľko rokov.

Pôda by mala byť výživnáhnojená kompostom alebo kravským hnojom.

Zálievka by mala byť pravidelná

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
2000610

Parametre

Doba kvitnutia
Jún
Máj
Výška rastliny
120 - 200 cm
Farba kvetu
Biela
Výsadba
Apríl
Stanovište
Polotieň
Slnečné
Farba plodu
Červená
Pestovanie
V exteriéri
BIO kvalita
Nie
Odroda
Nehybridné
Mrazuvzdornosť
Áno
Vegetačné obdobie
Trvalky
Zber
Jún
Máj
Mohli byste ešte potrebovať
6,22 €
Kristalon štart - 500 g Kristalon štart je kryštalické, vo vode úplne rozpustné hnojivo, obsahujúce všetky živiny potrebné k dobrému vývinu rastlín - dusík, fosfor, draslík, horčík a síru. Mikroprvky - bór, molybdén,...
1 iných produktov v tej istej kategórii:

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Objednávka bola vybavená rýchlo, maximálna spokojnosť
Pečať overené zákazníkmi

Gustáv S. 08.11.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchlosť vybavenia a dodávky.
Pečať overené zákazníkmi

Miloš S. 23.10.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle dodanid
Pečať overené zákazníkmi

Alexander T. 17.10.2024

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa